Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

miércoles, 4 de abril de 2012

Diari de Mallorca menteix

Ja es sabut que els mitjans de comunicació menteixen més que publiquen. No ens ha d'estranyar dons dits mitjans son dirigits i subvencionats per personatges de les altes esferes que defensen els interessos que gaudeixen només uns quants privilegiats dins aquest fastigós sistema que posa els diners per davant la cultura, l'educació, la sanitat i un llarg etc. Els diners per damunt de la vida, dels drets més bàsics de les persones, res nou. El sistema es incontestable, no val qüestionarsel ni presentar alternatives, si això passa, els mitjant s´encarregaràn d'emmordassar les consciències curioses i/o creatives.


Dimarts dia 3 d´Abril, Diari de Mallorca va publicar una notícia referent a l'Hort Urbà que es creà fa aproximadament quatre mesos. La iniciativa ciutadana consistia en fer net un solar (que romania feia més de sis anys tancat i ple d' herbes, rates i escombros) i transformar-ho en un hort de llegums, vegetals... zona d'oci o descans per els veïns. Hi ha hagut implicada molta gent treballant la terra de forma altruista, purgant el solar amuntonant les pedres a un costat, creant bancals a on es sembren diferent tipus de llegums, bancs per seure, zona D'oci per els més petits i actualment sa està fen un taller per fer el coll del pou amb pedra viva per protegir al vianant i decorar al mateix temps que els que hi treballen n'aprenen l´ofici de marger.


Entenem que Diari de Mallorca menteix amb qualcun interés ocult. Ha cercat la fotografia d'un dia que es movien trastos per treballar amb la intenció de desprestigiar aquesta productiva iniciativa popular. A continuació dues fotografies de lo que no mostra la premsa, el que amaga intencionadament. 


L'Hort



El que mostra la premsa



No hay comentarios:

Publicar un comentario