Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

lunes, 21 de mayo de 2012

Exigim explicació a Diari de Mallorca per la censura en favor dels Bancs

Fa un parell de dies que ens arribava (sobre tot de mitjans alternatius) la noticia de que la entitat de La Caixa havia procedit a realitzar unes telefonades als mitjans de comunicació que cobrien la noticia de la Casserolada Permanent de #OccupyMordor al davant l'edifici central de la entitat a Barcelona.


Aquestes telefonades es tenyiren de amenaces. Sí, La Caixa amenaçà als mitjans de retirar tota la seva publicitat del periòdics i/o cadenes de televisió que difonguessin la notícia de tal protesta ciutadana. Desde aquell moment la cobertura a #OccupyMordor ha descendit de manera més que considerable. 


A n' això se li diu Premsa Lliure. La qüestió és que avui al mati un reflex d' informació sesgada, ocultada o manipulada ens ha enlluernat al poble mallorquí. Diari de Mallorca s'ha despert cobrint la noticia de la protesta ciutadana que es va concentrar ahir davant les carpes del Banc Santander a Plaça Espanya. Idò be, dita noticia ha desaparegut de la seva edició digital al llarg del dia. Pareix que lo de"Llibertat de Premsa" de la que presumeix occident es tota una farsa i de les bones. 


Al sistema capitalista la única llibertat que hi mana és la del capital i això ho saben els polítics, els banquers i el poderosos en general. 


Exigim a DIARI DE MALLORCA una explicació com a mitjà neutre, plural i objectiu que es declara. Aquí tenim la prova de la vergonya:





2 comentarios:

  1. Pero que noticia? yo no la veo? donde esta?

    ResponderEliminar
  2. "Los indignados protestan frente al banco santander" sale en la foto el enlace que luego redirecciona en una página desconocida porque ha sido eliminado

    ResponderEliminar