Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

lunes, 4 de junio de 2012

Concentració recolzament detinguts/des (Dimecres 6 Juny)

És una realitat que tant el President Bauzà com el Delegat de Govern Rodríguez han exigit contundència repressiva a les forces de l´ordre de L'Estat.


El President s'ha contagiat de la onada de detencions de la resta de l'estat espanyol, sobretot a rel de la vaga del 29-M a on han detingut i criminalitzat a una important multitud de sindicalistes per actes clarament trivials i bana'ls.


A la nostra illa, la darrera setmana, han estat efectives 19 detencions en pràcticament en 5 dies. La estratègia es ben clara, perpetrar detencions selectives de índol política a ciutadans actius en la defensa dels drets que ens arravaten dia a dia a un ritme vertiginós.


Manipulació per part dels càrrecs polítics i mitjans de comunicació, policia sotmesa a pressions des-de els despatxos i denunciants jugant les mateixes cartes de tergiversació, quan lo que en realitat hi ha és resistència pacífica i protestes no violentes en favor dels drets de tota la ciutadania, dels drets humans més bàsics.


És el moment de donar el màxim recolzament als companys/es i condemnar aquest procediment propi d'una dictadura fascista sumant-mos TOTES A LA CONCENTRACIÓ DE DIMECRES A DELEGACIÓ DE GOVERN 19 hores. La gravetat del succeït així ho requereix!.


Podeu trobar informació més detallada de les detencions al mitjà alternatiu Contrainfo.cat

1 comentario:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=58O4EcMC6dQ&feature=fvwp&NR=1

    ResponderEliminar