Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

miércoles, 15 de agosto de 2012

Protesta contra impagaments NOVAEDAT a Port de Pollença (Demà a Inca i Manacor)


Protesta d'avui a la residència de persones majors NOVAEDAT al Port de Pollença amb motiu dels impagaments de les nòmines per dos mesos i mitg a les seves treballadores i treballadors.

Pròximes concentracions a NOVAEDAT: 

- Dijous 16 d'Agost de 9’30 a 10’30 Novaedat Inca a la Plaça de l'Ajuntament d'Inca 
- Dijous 16 d'agost a Novaedat Manacor de 10 hores a 10’30 hores enfront del centre de treball.



Nota de premsa d'avui per part de CCOO:

El major èxit d'aquesta concentració ha estat el gran nivell d'organització que ha demostrat el personal del centre, que ha permès que en cap moment els ancians hagin notat un minvament en la qualitat assistencial, és mes, han rebut el suport de residents, encara que els manifestants ho han agraït, han evitat la seva participació directa. 

I és que tant el nivell de participació del personal fora de torn com del que estava en actiu i que es va sumar en el seu temps de descans, ha estat excel·lent, destacant-se l'organització en tot moment.

La dada negativa ho posa l'empresa, ni el director del centre ni cap representant de la mateixa, s'ha personat a donar la cara. El sentir general dels treballadors és que guanyen el seu salari amb gran esforç i dedicació, per la qual cosa no assumiran més retards ni pagaments fraccionats. Els professionals han deixat molt clar que no pararan de mobilitzar-se fins que la seva situació entri en la normalitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario