Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

sábado, 8 de diciembre de 2012

Pablo Iglesias Turrión sobre la reforma del Codi Penal



A la presó van els pobres, els rics i poderosos gaudeixen d'impunitat. Un monòleg de Pablo Iglesias Turrión sobre la reforma del Codi Penal de Gallardón i el govern del PP.


Per la Sanitat Pública


Del divorci amb el Capitalisme


Tortura policial a Palma

S'està amagant/ocultant aquesta notícia als mitjans de comunicació digitals. Per aquest motiu volem procedir a informar-vos. 

Dos policies de Palma varen detenir a un home, el dugueren a comissaria, el entraren per el garatge a on les càmeres de seguretat no gravaven li foteren coses, cops de puny, dos cops amb la culata de la pistola (a la cara i al coll) i el encanyonaren al crani simulant una ejeccució disparant sense bales 3 vegades al crit de "te voy a matar y diré que ha sido en defensa propia" "te mataré a ti, a tu mujer y a tu hij@".

Tot això amb el detingut esposat, plorant i suplicant per la seva vida. Les marques de la culata de la pistola a la cara i al coll del detingut més un testimoni de la pròpia Policia feren que s'iniciés una investigació interna. Els agressors puliren les culates de les seves pistoles per no ser descuberts i així imputats. 

El fiscal demana 6 anys de presó, 9 anys de inhabilitació i, de moment (amb la recomanació del advocat defensor) ja han indemnitzat a la víctima. 

 Seran indultats com fa poc els torturadors dels Mossos a Barcelona?


(Portada Diari de Mallorca 07/12/2012)

No pasaràn


viernes, 7 de diciembre de 2012

T.E.R.R.O.R.I.S.M.O per Los Chikos Del Maíz

LCDM expliquen el que és el TERRORISME en aquest nou tema.



Entrevista: Pascual Serrano analitza els Mitjans de comunicació


Entrevista molt pedagògica amb un llenguatge molt comprensible i proper.

Molt necesari agafar conciència de com funcionen els mitjans de comunicació avui en dia. Entenguent els mitjans entendrem fàcilment com funciona el món.




jueves, 6 de diciembre de 2012

Com funcionen els mitjans, Com funciona el món

Com alumnes de pensament crític e independent, consideram cada vegada més important que totes i tots ens plantegem d'una vegada de debò com es possible que en el context d'aquesta era tecnològica en la que ens trobam a on les eines i els mitjans per accedir a la informació són quantiosa-ment superiors als d'altres temps i èpoques, quin és el motiu per el que estem més desinformats/des que mai. 

Veim, sentim i llegim una actualitat que no ofereix un coneixement veraç, si no les directrius encobertes cap a els interessos de la classe dominant. 

Aquest reportatge, treballat per molts professionals del gremi de la informació, pot resultar imprescindible per entendre la nova era de la informació, com funciona i per què funciona de tal manera. L'Anàlisi és en torn als mitjans de comunicació nacionals i internacionals.

És hora d'anar fermant caps, de tirar dels fils i llegir el mapa del laberint mediàtic per entendre de quina forma està establert el món en que vivim. 

Recomanam donar-li una ullada, reflexionar-ho i, si es considera oportú fer-hi difusió. 


Esperem sigui d'utilitat!

30 Aniversari d'una mentira: Felipe González

El PSOE ha cel-lebrat aquesta setmana amb magnificència el 30 aniversari de l'arribada de Felipe González a la Moncloa. 

MallorKa En Rebel-lió també vol recordar al "socialista" amb aquesta imatge a on el podem veure en els seus temps mossos fent "socialisme" del bo.



Barceló Hotels: Depredadors de drets i de medi ambient


Pren conciència (Boicot als productes sexistes)


Cohesió i solidaritat treballadora


Els Serveis Públics: La riquesa dels qui no som rics


De la legalitat de gravar a la Policía

Avui recomanam donar-li una ullada a n'aquest article:


Gravar per demostrar la brutalitat policial així com totes les seves pràctiques fora de la legalitat és importantísim i a més és un dret de la ciutadanía, però ALERTA!! Protegeix les teves i els teus companys/es!! ALERTA, molta conciència a l'hora de fer difusió dels vídeos, no exposis de forma gratuïta els/les teves companys/es!!


Accionistes dels mitjans

Esquemàtica molt útil sobre els accionistes dels mitjans de comunicació d'aquest país. Per donar-li una ullada, reflexionar i treurer moltes conclusions.

A n'aquest enllaç podràs visualitzar-ho a la perfecció. Clicka i Accedeix!