Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

miércoles, 25 de septiembre de 2013

Cadena humana: El meu cos, la meva decisió (Dia Internacional despenalització de l'avortament) #28S


Crida ciutadana a nivell estatal en defensa dels drets de SALUT SEXUAL i REPRODUCTIVA i INTERRUPCIÓ VOLUNTÀRIA de l'EMBARÀS davant l'imminent agressió del Govern en aquesta matèria: 

 Dia 28 de setembre és el Dia Internacional per a la despenalització de l'avortament, per aquest motiu, distints col·lectius feministes de l'illa, vos volem convocar a la CADENA HUMANA que es farà aquest dissabte 28 a les 12h a la Plaça Espanya de Palma. Tornam a sortir al carrer una vegada més per exigir que es respectin els drets sexuals, reproductius i d'interrupció voluntària de l'embaràs així com també per solidaritzar-nos amb totes aquelles dones d'arrel del món que pateixen constants violacions de les seves llibertats.



viernes, 20 de septiembre de 2013

Concentració dimarts 24-S contra el TIL

[Concentració] El dimarts 24 de Setembre a les 11h tornem a movilitzar-nos a les portes del Parlament duran el debat parlamentari del nou decret TIL #VagaIndefinidaDocents


Macro-Manifestació contra el TIL #VagaIndefinidaDocents


[Manifestació] Diumenge 29 de Setembre totes i tots amb els docents! #VagaIndefinidaDocents



Caixa de resistència per la Vaga Indefinida Docents

Cada día que un docent fa vaga perd una mitja de 80€... Només la solidaritat pot sustentar la #VagaIndefinidaDocents !!! Col-laborem!


MallorKa En Rebel-lió amb els docents


Suport a la Vaga Indefinida Docents